Pedagogų pasidalijimo gerąja darbo praktika, diegiant atnaujintą ugdymo turinį, renginys „Padovanok savo sėkmę“

2024 m. balandžio 5 d. (penktadienį) 10 val. kviečiame į Kaišiadorių rajono savivaldybės pedagogų pasidalijimo gerąja darbo praktika, diegiant atnaujintą ugdymo turinį, renginį „Padovanok savo sėkmę“, kuris vyks Rumšiškėse.

  • Kviečiame dalyvauti visus Kaišiadorių r. savivaldybės švietimo įstaigų pedagogus ir renginio metu pasidalinti gerąja darbo patirtimi, diegiant atnaujintą ugdymo turinį, tobulinti  mokymosi drauge, su kitais ir iš kitų kompetenciją. Renginio dalyvių prašome į renginį atsinešti ir su kolegomis darbo grupėse pasidalinti savo veiksmingiausiomis ir sėkmingiausiomis patirtimis (metodais, būdais, įžvalgomis ar kt. sėkmėmis), diegiant atnaujintą ugdymo turinį.  
  • Išankstinė registracija vykdoma iki 2024 m. kovo 27 d. elektroninėje sistemoje adresu www.semiplius.lt pagal mokomuosius dalykus, ugdymo programas (mokyklų vadovai, jų pavaduotojai ugdymui, pagalbos mokiniui specialistai gali registruotis ir dalyvauti darbo grupėse pagal ugdymo programas, klases arba mokomuosius dalykus). Užsiregistravusiems dalyviams renginio programa bus išsiųsta elektroniniu paštu, nurodytu elektroninėje sistemoje www.semiplius.lt, iki  2024 m. balandžio 4 d.

Renginio dieną registracija vyks nuo 9.00 val. Daugiau informacijos renginio nuostatuose.

  • Renginį organizuoja Kaišiadorių švietimo ir sporto centro Neformaliojo švietimo skyrius, Kaišiadorių r. Žiežmarių gimnazija, Kaišiadorių r. Kruonio pagrindinė mokykla, Kaišiadorių Vaclovo Giržado progimnazija, Kaišiadorių r. Žiežmarių mokykla-darželis „Vaikystės dvaras“.

UTA renginio „Padovanok savo sėkmę” nuostatai