Dziudo varžybos Prienuose

Sekmadienį (spalio 8 d.) Kaišiadorių ŠSC dziudo auklėtiniai, treneris Justas Kudrevičius dalyvavo dziudo turnyre „Prienų savivaldybės mero taurei laimėti“ 🥋🤼‍♂️

🥋 Jonas Malinauskas U13 amžiaus grupėje, svorio kategorijoje iki 38 kg. kategorijoje 🤼‍♂️ turėjo dvi kovas, bet nusileido savo priešininkams. Nors antroje kovoje dominavo wazari veiksmu ir turėjo paėmęs išlaikymą , bet kovos pabaigoje priešininkas susigriebė ir išplėšė pergalę iš rankų.

🥋 Kristupas Ščerba 🤼‍♂️ dvi kovos du pralaimėjimai. Po pirmo skaudaus pralaimėjimo emociškai nesugebėjo atsitiesti ir teko pripažinti priešininkų pergalę.

🥋 Edvinas Šiaulys grįžęs į treniruočių rėžimą po traumos turėjo pripažinti savo klaidas, per kurias priešininkai šventė pergalę.

🥋 Matas Kazlauskas, U15 amžiaus grupėje pirmoje kovoje metimu per pečius laimėjo, antroje kovoje užkabinimu iš vidaus nugalėjo priešininką. Pusfinalyje teko pripažinti komandos draugo Jono pranašumą. Užimta trečią 🥉 vietą.

🥋 Jonas Monkevičius, U15 amžiaus grupėje iškovojo antrą 🥈 vietą iki 66 kg. svorio kategorijoje. Pirmoje kovoje pakirtimu ir greita techniška pergale nugalėjo priešininką. Antroje kovoje su išlaikymo veiksmu nugalėjo, trečioje kovoje pralaimėjo kovą. Pusfinalyje prieš komandos draugą Matą laimėjo metimo veiksmu. Finalinėje kovoje prieš tai buvusiu priešininku pakeitęs strategiją turėjo kelias progas atlikti metimo veiksmus bet priešininkui išsisukus ir laikui einant į pabaigą teko griebtis kraštutinių priemonių ir surinktos trys pražangos lėmė pralaimėjimą .

Sveikiname 🥳