Savanorė Martyna apie savanoryste centre

Sveiki, esu Kaišiadorių švietimo ir sporto centro savanorė Martyna!

Savanorystę šioje įstaigoje pradėjau šią liepą, paskatinta ieškoti naujos veiklos ir patirčių. Sporto centre lankytos treniruotės man paliko nemažai gražių prisiminimų, suteikė drąsos ir padėjo atsiskleisti, tad norėjosi vėl čia sugrįžti ir prisidėti prie organizuojamų veiklų bei renginių.

Šiek tiek apie mane: mėgstu aktyvų laisvalaikį, knygų skaitymą, buvimą gamtoje. Domiuosi sveikatingumu, mityba, psichologija. Stengiuosi tobulėti, įveikti vis naujus iššūkius bei geriau pažinti aplinką, kitus žmones.

Šiuo metu mano pagrindinė veikla Kaišiadorių švietimo ir sporto centre yra pagalba treneriui Gintautui Kandratavičiui krepšinio treniruotėse. Čia stengiuosi pagelbėti mažiesiems krepšininkams – pamokyti taisyklingų judesių, supažindinti su drausme bei paguosti, kai tenka pralaimėti arba kuomet dingsta motyvacija. Tai yra smagus darbas, reikalaujantis kantrybės bei supratingumo.

Šios savanorystės dėka tikiuosi išmokti geriau planuoti savo laiką, lavinti komunikacijos, bendradarbiavimo įgūdžius ir galbūt net išmokti geriau pažinti save. Tai yra labai naudinga ir vertinga patirtis kiekvienai ieškančiai bei aktyviai asmenybei!