Žavingieji „macarons“ – kaip juos gaminti, kad tikrai pavyktų?

Žavingieji „macarons“ – kaip juos gaminti, kad tikrai pavyktų?

Smaližiai puikiai žino, kad „macarons“, nors ir pavadinti panašiai, kaip makaronai, su jais dalinasi tik kilmės šalimi. Elegantiškas, dailus, skanus ir ypač subtilus skanėstas pradėtas kepti Italijoje, tačiau netrukus pasiekė Prancūziją, užkariavo jos konditerių širdis ir tapo šios šalies simboliu.
Rumšiškių TAU nariai dalyvavo edukacijoje „Macaruns Guru“. Kaišiadorių švietimo ir sporto centro AJC „Mazgas“ žavingoji Kornelija Kokankaitė parodė, kad „macarons“ kepimas reikalauja kokybiškų ingredientų, laiko, kantrybės ir dėmesingumo, tačiau namuose iškepti subtiliuosius gardėsius tikrai įmanoma!
Visi dalyviai ragavo purius ir burnoje tirpstančius „macarons“ lengvu, traškia plutele ir švelniu, burnoje tirpstančiu kremu.